Webdesign

Hoe werkt het

U vult het aanvraag formulier hier beneden in en wij nemen contact met u op. Wij gaan u een aantal vragen stellen over wat uw wensen zijn en wat wij van u nodig hebben.

webdesign armband horloges webshop
webdesign armband horloges webshop

Onze manier van werken

Ook u kunt uw WordPress website laten maken door ons. Wij creëren op basis van uw wensen en doelen een conversiegerichte website. Niet alleen kunt u bij ons prachtige websites laten bouwen, ook zorgen wij er voor dat deze geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Op deze manier bent u altijd goed zichbaar.

Google Analytics

Als uw website klaar is gaan we bezig met de SEO. Daar hoort Google Analytics ook bij. Dit is een handige tool van Google waarmee je precies kunt zien hoeveel mensen je website bekijken en vanaf welk land, regio, dorp, etc. Deze tool is beschikbaar bij elke website.

webdesign armband horloges webshop
webdesign armband horloges webshop

ReCaptcha

Wij beveiligen elke website met een reCAPTCHA verificatie waardoor uw website niet bezocht kan worden door robots. Deze tool zorgt voor minder spam in uw inbox. Het geeft uw website net dat beetje extra protectie. Superhandig en veilig voor elke website.

Papieren

Als uw website/webshop helemaal klaar is ontvangt u een presentatiemap met alle inloggegevens en  uitleg/informatie. Via de mail krijgt u elke maand een overzicht van het bereik uw website en welke doelgroepen zijn bereikt. Als u een webshop heeft krijgt u elke maand een omzet rapport.

error: Content is protected !!