Webdesign

Hoe werkt het

U vult het aanvraag formulier hier benden in en wij nemen contact met u op wij gaan u een aantal vragen stellen over wat uw wensen zijn en wat wij van u nodig hebben.

webdesign armband horloges webshop
webdesign armband horloges webshop

Onze manier van werken

Ook u kunt uw WordPress website laten maken door ons wij creëren op basis van uw wensen en doelen een conversiegerichte website. Niet alleen kunt u bij ons prachtige website laten bouwen, ook zorgen wij er voor dat deze geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Op deze manier bent u altijd goed zichbaar.

Google Analytics

Als u website af en klaar is dan gaan we bezig met de SEO daar hoort Google Analytics ook bij dit is een handige tool van google waar mee je precies kan zien hoeveel mensen je website gebruiken en vanaf waar en welk land regio dorp etc deze tool zit bij elke website en we geven u toegang waneer de site af is.

webdesign armband horloges webshop
webdesign armband horloges webshop

ReCaptcha

Wij beveiligen elke website met een reCAPTCHA verificatie waardoor u website niet bezocht kan worden door robots en deze tool zorgt er voor dat u minder spam kan krijgen en het geeft de website net een beetje meer protectie super handig en veilig voor elke website.

Papieren

Als uw website/webshop helemaal af is krijg u een Presentatiemap met alle inlog gegevens en papieren met uitleg/informatie via de mail krijgt u elke maand een overzicht van hoeveel bereik u website heeft gehad en welke doelgroep er is bereikt en als u een webshop heeft krijgt u elke maand een omzet rapport.

Website aanvraag formulier

    Bedrijfsgegevens

    ALL-YOU-WANT

    PostNL
    Ideal
    error: Content is protected !!